středa 30. srpna 2023

Sportovní soustředění 2023

Ve dnech 21. - 25.8. 2023 jsme uspořádali pro naše cvičence a cvičenky tradiční sportovní soustředění plné cvičení a cyklistických výletů. První tři dny děti pilně cvičily prvky do sestav na 8 nářadích - jak chlapci, tak dívky zacvičili ve středu na "Gymnastickém osmiboji" postupně na koberci, airtracku, hrazdě, kruzích, trampolíně, lavičce/kladince/kladině, bradlech a přeskoku přes kozu/bednu. 
Kromě cvičení v tělocvičně se každý den jezdilo na cyklistické výlety do okolí Nové Bystřice - vykoupat se v rybníce Osika, na hřiště do rakouského Hirschenschlagu a ve středu si děti vyzkoušely u rybníka Proudný triatlon.
Ve čtvrtek ráno jsme se na kolech vydali směr Landštejn a po prohlídce hradu do Cyklocampu ve Starém Městě pod Landštejnem. Tam nás čekaly hry, večeře, večerní procházka k vodní nádrži a přespání v chatkách. Druhý den jsme vyjeli zpět domů, tentokráte se zastávkou na zámku Dobrohoř. Po prohlídce jsme pokračovali přes Veclov, Návary a Staré Hutě do Artolče a Nové Bystřice, kde už čekala v horkém dni točená zmrzlina. V tělocvičně proběhlo rozloučení a rozdání pamětních listů a "sluníčkových" medailí. 
Celé soustředění by se pochopitelně neobešlo bez ochotných lidí, kterým tímto děkujeme za jejich pomoc - kuchařkám školní jídelny za plnění hladových bříšek sportovců, paní Chvátalové za velkého melouna pro všechny a paní Kovaříkové z Apartmánů "Sluníčko" za odvezení "bagáže" do Cyklocampu a zpět do N. Bystřice. 

Velký dík patří cvičitelkám Evě Tesařové, Evě Tesařové ml., Janě Tesařové a Anetě Přívětivé za přípravu, organizaci a vedení celého soustředění.

Fotky budeme přetahovat na přinesené flashky na cvičení, některé fotky jsou k vidění na tomto odkazu.

Žádné komentáře:

Archiv příspěvků