čtvrtek 15. června 2023

Veřejná sportovní akce...

 ...s názvem "Sportovní odpoledne", která byla zároveň i společným rozloučením s cvičebním rokem, se  podle reakcí návštěvníků velmi vydařila. Téměř osmdesát diváků zhlédlo na víceúčelovém hřišti od 16 hodin vystoupení všech žákovských složek: mladší dívky zacvičily skladbu s názvem "Voda má", kluci předvedli malý kruhový trénink s hudbou z filmu "Pomáda" a starší dívky zakončily vystoupení cvičením na airtracku, kladince a trampolíně. 

Po zdařilém vystoupení si všichni příchozí (nejen cvičenci) mohli užít Sportovní odpoledne až do 18 hodin. Na výběr bylo gymnastické cvičení na víceúčelovém hřišti, v blízkém lesíku si mohli účastníci proběhnout orientační běh, na atletickém stadionu byly připraveny klasické atletické disciplíny - sprint, hod míčkem, skok daleký, skok vysoký a na závěr delší běh, na prostranství před školní tělocvičnou byly k vyzkoušení připraveny netradiční pomůcky - pedala, velké chůdy, slack-line, boloball aj. Pro nejmenší cvičence byla na dětském hřišti u kuželny připravena různá stanoviště přiměřená jejich věku. 

Samozřejmě by "Sportovní odpoledne" neproběhlo bez pomoci našich cvičitelek. Děkujeme Ivě Přívětivé, Janě Tesárkové, Anetě Přívětivé, Ivetě Novákové a Ivaně Bláhové za pomoc při této akci a především za jejich celoroční pomoc při vedení hodin gymnastiky.

Fotky jsou k vidění zde.

Žádné komentáře:

Archiv příspěvků